Tehlikeli hastalıklara küçük primlerle büyük güvence

Aksigorta’nın ‘Hayata Devam’ Sigortası, 16 liradan başlayan primlerle kanser, MS, alzheimer, parkinson gibi tedavisi pahalı ve hastaları uzun süre çalışmaktan alıkoyabilecek 9 tehlikeli hastalığı teminat altına alıyor.
Yıllık 144 lira, 252 lira ve 504 lira gibi farklı prim seçenekleriyle, ödenen prim doğrultusunda 30 bin lira, 50 bin lira ve 100 bin lira olmak üzere üç farklı tazminat ödemesi yapan Aksigorta’nın ‘Hayata Devam’ ürünü sigortalının, tedavi masraflarını karşılamasına, hastalık nedeniyle oluşan gelir kaybını telafi etmesine destek veriyor, tedavisine ve sağlığına odaklanmasına yardımcı oluyor.
Günümüzde çok sık karşılaşılan kanser, böbrek yetmezliği, kalp, karaciğer, akciğer ve pankreas yetmezliği sebebiyle yapılacak organ nakilleri, körlük, MS, parkinson, alzheimer, 3. derece yanık ve işitme kaybı gibi durum ve tehlikeli hastalıkların teşhisi durumunda tazminat ödemesi yapan Aksigorta’nın “Hayata Devam” ürününde ilk sigortalı olma yaşı üst sınırı 60, poliçe yenileme yaşı ise 70.
Aksigorta “Hayata Devam” ürünü sahibi sigortalılar, anlaşmalı hekim ve kliniklerde yılda 1 kez diş hekimi muayenesi, alt-üst çene diş taşı temizliği, tek diş röntgen filmi hizmetlerini içeren Avantajlı Diş Paketi hizmetinden de ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. Sigortalılar ayrıca Aksigorta’nın anlaşmalı olduğu diyetisyen ve beslenme uzmanlarından gerek iyileşme süreçlerine destek için ihtiyaç duyulan diyet tedavisi gerekse sağlıklı yaşam konusunda danışmanlık hizmeti de alabiliyorlar.

2023’TE KANSER HASTASI SAYISI 2 MİLYONU GEÇECEK
2015 yılı verilerine göre Türkiye’de 3 bin 204 kişiye böbrek, 89 kişiye kalp, 1216 kişiye karaciğer, 30 kişiye akciğer, 7 kişiye ise pankreas nakli gerçekleştirildi. Bugün nakil için 20 bini aşkın kişi böbrek, yaklaşık 650 kişi kalp, 2 bini aşkın kişi karaciğer, yaklaşık 300 kişi ise pankreas bekliyor. Türkiye’de her yıl 175 bin kişi kansere yakalanırken 2023’teki kanser hastası sayısının 2 milyonu geçeceği öngörülüyor. 40 bin MS hastasının bulunduğu Türkiye’de nüfusumuzun %3.7’si yaşamını işitme cihazı ile sürdürüyor. Yaklaşık 300 bin alzheimer hastası bulunan ülkemizde 100 bin civarında parkinson hastası bulunuyor ve bu sayıya her yıl 10 bin kişi ekleniyor.

Yorum yazın