Cigna Türkiye çalışanları “Global Wellness Challenge” birincisi oldu

 Cigna Türkiye çalışanları “Global Wellness Challenge” birincisi oldu

Cigna’nın global olarak sağlıklı yaşam stratejisinin ve sağlıklı yaşam programlarının bir parçası olan “Global Wellness Challenge” sona erdi. Cigna Türkiye çalışanları, 6 hafta süren ve 19 ülkenin katıldığı yarışmada “bendevarım” sloganı ile birinci oldu. Çalışanların 384.876 dakikalık iyilik hareketi karşılığında Kaçuv ve Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği’ne bağış yapıldı. Türkiye’de yarışma kapsamındaki ilk etkinlik 19 Temmuz’da Ayşe Arman’ın İyilik Atölyeleri ile başlamıştı.

Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik’in ana ortaklarından biri olan Cigna Global tarafından düzenlenen “Global Wellness Challenge” sona erdi. Her sene tüm dünyadaki Cigna çalışanlarının daha sağlıklı ve iyi bir yaşam için birbirlerine meydan okuyarak harekete geçtikleri yarışma, iyi yaşam tarzını teşvik etmek amacıyla eğlenceli ve ilgi çekici aktiviteleri hayata geçirmek üzere tasarlanıyor.

Cigna Global ile Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank’ın güçlü iş birliğinde Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik de bu kapsamda etkinlik programını İyilik Atölyesi ile başlattı. Ayşe Arman ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte Cigna Genel Müdürü Pınar Kuriş ve Cigna çalışanları iyilik kolyeleri yaptılar.

CIGNA, #BENDEVARIM SLOGANIYLA BİRİNCİ OLDU

Cigna çalışanları ve yakınlarının da katılabileceği etkinlik kapsamında katılımcılar; spor aktiviteleri, yoga, nefes terapisi, sosyalleşme gibi iyi hissetmeye yönelik aktivitelerde geçirdikleri dakikaları toplayarak, dakikaların karşılığında elde ettikleri puanlarla sosyal sorumluluk projelerine katkı sağladılar.

Cigna Türkiye çalışanları #bendevarım sloganı ile 6 hafta boyunca hayata geçirdikleri 384.876 dakikalık iyilik hareketleri ile yarışmanın kazananı oldu. Çalışanların iyilik hareketi karşılığında Kaçuv ve Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği’ne bağış yapıldı.

Ana odağı sağlık ve iyi yaşam olan Cigna; çalışanlarının sosyal, finansal, duygusal, entellektüel ihtiyaçlarında da hayatlarının merkezine alan bir iyi yaşam politikası uyguluyor. Cigna “iyi yaşamak, iyi hissetmek, iyi olmak” odağındaki etkinliklerle çok yönlü aylık programlarla çalışanların yaşam kalitesini destekliyor. Bu kapsamda düzenlenen aktiviteler Cigna’da Hayat Instagram sayfasından paylaşılıyor.

İlginizi Çekebilir