Astro günlük 22 Temmuz 2026

Astro günlük 22 Temmuz 2026

Bugün Güneş Aslan burcuna geçiyor ve önümüzdeki bir ay boyunca hayat bize ilginç bir soru soracak: Kendimiz olmakla, başkalarının hoşuna gidecek biri olmak arasında ne kadar gidip geliyoruz?

İnsan fark etmeden birçok rolün içine giriyor. İş yerinde fazla “zor” görünmemek için fikrini söylemiyor. Evde huzur bozulmasın diye aslında istemediği şeylere “olur” diyor. Sosyal medyada hayatının en parlak anlarını paylaşırken en çok zorlandığı tarafını kimseye göstermiyor. Bir süre sonra oynadığı rol o kadar alışılıyor ki, gerçek isteğinin ne olduğunu kendisi bile duymakta zorlanıyor. Bugünkü gökyüzü, bizi daha fazla görünür olmaya değil, daha sahici olmaya çağırıyor. Çünkü insanın en çok yorulduğu şey çalışmak değildir; sürekli kendisini düzenlemek, herkese göre başka biri olmaya çalışmaktır.

Elbette her düşündüğümüzü söyleyemeyiz, her hissettiğimizi yaşayamayız. Hayatın kuralları var. Ama günün sonunda aynaya baktığımızda, “Bugün en azından kendime ihanet etmeden yaşayabildim.” diyebiliyorsak, bu sessiz ama çok değerli bir kazançtır. İnsan dışarıdan alkışlandığında değil, kendi içinde bölünmediğinde güçlenir.

Yorum yazın