Astro günlük 22 Ocak 2022

 Astro günlük 22 Ocak 2022

Hafta sonu özellikle de bugün kendimizi yorgun, bitkin, darmadağın hissedebiliriz. Yapılacaklar listesi birikmiş, evin düzeni karman çorman bir hal almış olabilir. Bir yerlerden başlamak lazım ama nereden? Her şeyin karma karışık olması ayrı can sıkarken içimizdeki isteksizlik ve bir türlü başlayamama hali bizi daha çok bunaltabilir.

Öncelikle her zaman derli toplu, çıtı pıtı olacağız diye bir kural yok. Canımız bir şey yapmak istemediğinde yapmama hakkımız olmalı. Evi toplamak istemiyor muyuz? Toplamayabiliriz. Tembellik mi yapmak istiyoruz? Bir o koltuktan bir bu koltuğa devrilmek mi istiyoruz? Bunları yapma özgürlüğümüz olmalı. Ve bunlar için vicdan azabı hissetmemeliyiz. Keyifle tembellik yapabilmeliyiz.

Bunun yanı sıra kendimizi melankoli girdabına sokmamaya da dikkat etmeliyiz. Kendimizi dinlenmeye almak ile depresif bir ruh haline bürünmek arasındaki ince çizgiyi net bir şekilde belirlemeliyiz. Bugün dalgınlık yaşayabiliriz. Kalkıp bir odaya girip “ben niye buraya gelmiştim” diyebiliriz. Cüzdanımızı, arabanın anahtarını bir yerlerde unutabiliriz. Bir yerden çıkmadan evvel yanımıza alacakları kontrol etmekte fayda var.

Sevgiyle kalın.

İlginizi Çekebilir