Aksigorta UN Global Compact üyesi oldu

 Aksigorta UN Global Compact üyesi oldu

Aksigorta, dünyanın en büyük kurumsal sürdürülebilirlik inisiyatifi olan United Nations (UN) Global Compact üyesi oldu.

Sürdürülebilir bir dünya için daima daha iyi olanı yapmayı gözeten Aksigorta, 160’ı aşkın ülkede 15.000’in üzerinde şirket ve 5.000’inden fazla şirket dışı üyesiyle iş dünyasına liderlik eden, dünyanın en büyük kurumsal sürdürülebilirlik inisiyatifi olan United Nations (UN) Global Compact üyesi oldu. UN Global Compact’in insan hakları, çalışma standartları, çevre ve yolsuzluğa ilişkin mücadelesini destekleyen Aksigorta, bu ilkeleri şirketin stratejileri, kurum kültürü ve günlük faaliyetlerinin bir parçası haline getirecek.

Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri başta olmak üzere Birleşmiş Milletlerin geniş kapsamlı kalkınma hedeflerinin geliştirilmesini destekleyici iş birliklerinde yer almayı taahhüt eden Aksigorta, her yıl UN Global Compact’e ilerleme raporunu sunacak.

UN Global Compact’ın Türkiye yerel ağı olan Global Compact Türkiye; gerçekleştirdiği etkinlikler ve sunduğu kaynaklarla üyelerinin sürdürülebilirlik alanında gelişimini desteklerken hem yerelde hem de küresel ölçekte iyi uygulamaların paylaşılması ve iş birliklerinin kurulması için bir buluşma noktası işlevi görüyor.

İlginizi Çekebilir