Türk Nippon Seyahat Sağlık Sigortası çeşitli avantajlar sağlıyor

 Türk Nippon Seyahat Sağlık Sigortası çeşitli avantajlar sağlıyor

Türk Nippon Sigorta’nın seyahat sağlık sigortasında sunduğu avantajlardan bahseden Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü. Dr. E. Baturalp Pamukçu, “Seyahatlerde yaşanabilecek risklere karşı güvence veren Türk Nippon Sigorta Seyahat Sağlık Sigortası ürünümüz sigortalıları ve sigortalı adaylarının yurt dışı ve yurt içi seyahatlerinde karşılaşabileceği acil sağlık problemlerini ve olası riskleri de teminat altına alıyor” dedi.

Sağlık sigortası alanında sunduğu yenilikçi hizmetlerle adından söz ettiren Türk Nippon Sigorta, yılın ikinci yarısı ile sağlık sigortaları tarafında yenilikler sunmaya ve kampanyalar yapmaya devam ediyor. Müşteri ihtiyacına uygun, onların beklentilerine hızlıca cevap vermeyi amaçlayan ürünler hazırlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Türk Nippon Sigorta, müşteri beklentileri ve ihtiyaçlarına göre özel çözümler üreterek sigortalılarının yanında yer alıyor.

‘SEYAHAT SİGORTASINA TALEPTE ARTIŞ VAR’

Yaz döneminin başlaması ve COVID-19 tedbirlerinin geçen senelere oranla daha da hafiflemesiyle birlikte artan seyahat talepleri, seyahat sigortasına olan talep artışını da beraberinde getirdi. Bu konuya vurgu yapan Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, 2022 yılında ve sonrasında bu ürünün daha da talep göreceğine işaret etti. Dr. E. Baturalp Pamukçu, “2021 yılında COVID-19 salgınının etkisi ve seyahat kısıtlamaları sebebi ile seyahat sigortalarında hareketlilik olmazken, 2022 yılında bu durumun tamamıyla tersine döndüğünü görüyoruz. Hem yurt içi hem de yurt dışı seyahat poliçelerinde 2021 yılına göre büyük artışlar olduğunu söyleyebiliriz. Geçen sene tanzim edilen poliçe sayısı ile bu sene yapılan poliçeler arasında %200’ün üzerinde bir artış oldu. Sadece seyahat sağlık sigortası özelinde değil sağlık sigortası ürünlerinin tümünde talep artışı olduğunu gözlemliyoruz. Türk Nippon Sigorta olarak sağlık sigortaları tarafında iddialıyız. 2022 yılı Mayıs ayı sonuçlarına göre sağlık prim üretimi tarafında ilk 10 şirket içinde yer almayı sürdürüyoruz. Yılın ikinci yarısında dikkatimizi sağlık sigortası ürünlerine daha da vererek bu alandaki istikrarlı büyümemizi devam ettirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

‘SEYAHAT RİSKLERİNE GÜVENCE SAĞLIYOR’

Türk Nippon Sigorta’nın seyahat sağlık sigortasında sunduğu avantajlardan da bahseden Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu “Seyahatlerde yaşanabilecek risklere karşı güvence veren Türk Nippon Sigorta Seyahat Sağlık Sigortası ürünümüz sigortalılarının ve sigortalı adaylarının yurt dışı ve yurt içi seyahatlerinde karşılaşabileceği acil sağlık problemlerini ve olası riskleri de teminat altına alıyor. Sigorta, yaralanma veya hastalık nedeniyle tıbbi tedavi, yaralanma veya hastalık nedeniyle sigortalının nakli, taburcu olduktan sonra daimî ikametgaha nakil, sigortalıya yapılacak tedavi nedeniyle aile üyelerinden birinin konaklaması ve evde meydana gelen hasar nedeniyle yolculuğun durdurulması sonucu geri dönüş seyahati gibi gerçekleşebilecek olası riskleri de kapsıyor. Ayrıca bagajın bulunması ve sigortalıya ulaştırması, tarifeli bagaj kaybı, gecikmeli bagaj, kanuni işlemlerle ilgili kefalet, ilaç gönderilmesi organizasyonu ve acil mesajların iletilmesi gibi durumlarda da seyahat sağlık sigortası ürününü alan sigortalılara güvence sağlıyor” dedi.

İlginizi Çekebilir