Tek bir boya ile tüm evinizi yenileyin

 Tek bir boya ile tüm evinizi yenileyin

Tek bir boya ile evinizde aklınıza gelebilecek her alanı boyayabileceğinizi biliyor musunuz ?

Herkesin evde olduğu günlerde, son zamanların en popüler etkinliklerinden biri hiç şüphesiz ev renovasyonları. İnternette, sosyal medyada duvarları boyayan, çeşitli odaların renovasyonunu yapan birçok insan gördüğünüze eminiz. İşte, yapmak isteyip bir türlü cesaret edemeyen, nasıl yapılacağını ya da hangi malzemeleri kullanacağınızı bilmeyenler için bir liste hazırladık

Bu işlem yapılırken genellikle Hibrit akrilik boyalar tercih edilir. Bu boyaların en önemli özellikleri tasarım ve hobi için özel üretilmeleri ve rahatlıkla tüm yüzeylerde kullanılabilir olmalarıdır. Öncesinde ya da sonrasında zımparalanma ihtiyacı duymaz. Duvardan ahşap yüzeylere, tezgahtan, seramikten, deri kumaşlara kadar çok yönlü kullanıma sahiptir. Yani alacağınız bir hibrit akrilik boya ile fayanslarınızı, tezgahınızı ve dolaplarınızı kolaylıkla boyayabilirsiniz.

Banyo-Mutfak Dolabı Yenileme

mobilya-boyama

Mutfak ve banyo dekorasyonunda yenilik yapmanın en kolay yolu dolapları boyamaktır ve bu sayede mutfağınızın yepyeni bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Banyo ve mutfak dolaplarınızı yenilerken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur ise kullanılacak boyadır. Dolap kapaklarınızı söktükten sonra sünger rulo yardımıyla kolaylıkla bu işlemi uygulayabilirsiniz.

Ayna Boyama

ayna-boyama

Resim çerçevelerinizi boyamaya benzer şekilde, aynanızı boyamak da her odaya yeni bir görüntü verebilir. İster modern, ister klasik tarzda bir aynanız olsun kullanacağınız boya rengi ile bambaşka bir his elde edebilirsiniz.

Mobilya Boyama

mobilya-boyama

Masa, televizyon ünitesi, komodin. İstediğiniz tüm ahşap mobilyaları hiç zorluk yaşamadan bazı teknik özelliklere dikkat ederek Hibrit akrilik boya ile kolaylıkla boyayabilirsiniz.

Bant ile Geometrik Duvar Boyama

geometrik-boyama

Maskeleme bandı yardımıyla istediğiniz geometrik deseni oluşturun ardından bir sünger rulo yardımıyla seçeceğiniz boya renkleri ile duvarınızı boyadıktan sonra maskeleme bandını çıkarın. Bu işlem odanıza ve duvarınıza yeni bir soluk getirecek.

İlginizi Çekebilir