Sompo, 2021’de Lloyd’s pazarına veda edecek

 Sompo, 2021’de Lloyd’s pazarına veda edecek

Sompo International, Lloyd’s’dan 2021 yılında ayrılacağını doğruladı. Sompo International Holdings, Londra’daki Lloyd’s sigorta pazarına veda ediyor.

Ocak 2021’den itibaren, mülk ve zayiat sigortası ve reasürans uzmanı artık Lloyd’s veya Syndicate 5151’de iş yazmayacak. Sompo International, tüm yenilemelerin ve yeni işlerin Bermuda merkezli sigorta şirketi olarak Endurance Worldwide Insurance Limited’ten yazılacağını duyurdu. Sompo International, Londra’daki varlığını tek bir şirket pazar platformunda birleştirecek.

‘DÖNÜŞÜMÜN BİR PARÇASI’

Hareketin, Sompo International’ın devam eden dönüşümünün bir parçası olduğu ifade edildi. Sompo International CEO’su John Charman, “Londra’daki faaliyetlerimizi tek bir şirket platformuna odaklama kararımız, Sompo’nun küresel erişiminin, markasının, derecelendirmelerinin ve finansal istikrarının benzersiz gücünü yansıtmaktadır” şeklinde konuştu. Charman, Sompo International’ın derecelendirmesinin Lloyd’s’a eşdeğer olduğunu ve bu derecelendirmeyi ve mevcut operasyonlarını “daha ​​akıcı ve verimli” bir risk çözümleri sağlayıcısı olarak kullanabileceğini de sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir