KASIDER “Sosyal Medya İmparatorluğu” webinar’ı düzenledi
KASIDER üyeleri derneklerine özel olarak düzenlenen “Sosyal Medya İmparatorluğu” webinar’ına katıldı. KASIDER (Kadın Sigortacılar Derneği) üyelerine özel olarak “Sosyal Medya İmparatorluğu” konulu bir webinar düzenlendi.
20 Nisan günü 50’ye yakın katılımcı ile gerçekleşen eğitim önümüzdeki günlerde ikinci bölümü ile devam edecek. Eğitim sırasında sosyal medyada başarılı olabilmenin tüyolarını veren Emre Tuncer, “Sosyal medyanın karanlığa bir haykırış” olduğunu ve “bu haykırış neticesinde birilerinin bizi duymasını istediğimizi ve algı ile gerçekliğin iç içe geçmiş olarak bu mecralarda sergilendiğini” verdiği örnekler ile anlattı.
‘SOSYAL MEDYADA KENDİMİZİ TANIMALIYIZ’
“Kitabınızı kendiniz yazarsınız ama kitabın filmi çekildiğinde her çeken kendi algıladığı gibi çeker filminizi” diyen Tuncer, sosyal medyada var olurken kendinizi tanımanın, toplumsal hassasiyetlerin ve hitap ettiğiniz kitlenizi tanımanın da çok önemli olduğunun altını çizdi. Programın moderatörlüğünü yapan KASIDER Başkanı Sema Tüfekçiler “Sosyal medyada hepimiz birer çerçeve çiziyoruz ama içine koyduğumuz resim de çok önemli” dedi.
