
Twitter, kendi ‘hikayeler’ sürümü olan ‘Fleets’i test ediyor.
Hikaye özelliği Twitter’a da geliyor
Kullanıcıların ilk olarak Snapchat uygulamasında kullanmaya başladığı ‘hikaye’ özelliği Twitter’a da geliyor. Firma, bu özelliği ilk olarak Brezilya’da kullanıma açtı.
En çok tercih edilen sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, kendi ‘hikayeler’ sürümünü test ediyor. Şirket, Brezilya’da denemeye başladığı ve kullanıcıların hesaplarına ilk kez geçici içerik göndermesini kullanıma açtı. Twitter’a özel ‘Fleets’ adlı yeni bir paylaşım formatını denemeye başlanacak.
DÖNÜŞ YAPILAMAYACAK
Tweet’lerden farklı olarak beğeni, yanıt veya retweet alamayacak olan ‘Fleets’ler, 24 saat sonra tamamen yok olacak. İlk olarak Snapchat tarafından popüler hale gelen ‘hikayeler’ özelliği mevcut olarak Instagram, Whatsapp, Facebook ve YouTube gibi sosyal medya platformlarında da kullanılıyor.