Duygusal Zeka ve Dayanıklılık (Online)

 Duygusal Zeka ve Dayanıklılık (Online)

TSEV’in “Duygusal Zeka ve Dayanıklılık (Online)” eğitimi 22 Mart tarihinde Funda Sezgin Tokgöz tarafından online olarak gerçekleştirilecek.

TSEV (Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı) birbirinden değerli eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor. “Duygusal Zeka ve Dayanıklılık (Online)” eğitimi 22 Mart tarihinde Funda Sezgin Tokgöz tarafından online olarak gerçekleştirilecek. Eğitimde duygusal zekanın yaşamımızdaki önemine değinilirken, stres ve kaygı gibi zor durumları tanımak, bu duygularla baş edebilmek ve dayanıklılığımızı geliştirerek zihinsel ve duygusal dengeye ulaşmak için gereken unsurların anlatılması planlanıyor.

Bu eğitim sonunda katılımcıların “Duygusal Zeka Nedir? (Öz – Bilinç, Kendi Duygularımızla Tanışmak, Gerçek Ben – İdeal Ben, Konfor Alanından Büyüme Alanına Yolculuk)”, “Duyguları Yönetmek”, “Dayanıklılık (Kabul, Gerçekçi İyimserlik, Sorumluluk, Bağlantı, Çözüm Odaklılık, Hayata Etki Edebilmek)”, “Sosyal Bilinç (Empati, Motivasyon, Fizyolojik ve Zihinsel Dengeye Ulaşmak)” konularında bilgi sahibi olması amaçlanıyor. Detaylı bilgi ve kayıt için www.tsev.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir