Büyüleyici bir Cumhuriyet müzikali “1923” Ocak ve Şubat aylarında temsillerine devam ediyor

 Büyüleyici bir Cumhuriyet müzikali “1923” Ocak ve Şubat aylarında temsillerine devam ediyor

Zorlu Holding ve Grup şirketlerinin katkılarıyla, Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak hazırlanan, 25. Afife Tiyatro Ödülleri’nde Haldun Dormen Özel Ödülü ve 48. İsmet Kuntay Tiyatro Ödülleri’nde En İyi Yapım ödülüne layık görülen dev prodüksiyon “1923”, Ocak ayında Zorlu PSM’de tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. 23-24-25 Ocak ve 17-18 Şubat’ta tiyatroseverleri zaman yolculuğuna çıkaracak olan müzikal, sezon boyu Zorlu PSM’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı, Zorlu Holding ve Grup şirketlerinin katkılarıyla gerçekleştirilen, başrollerinde başarılı oyuncular Kerem Alışık, Özge Özder ve Ece Dizdar’ın yer aldığı, sahne üstünde ve sahne arkasında 200 kişilik bir ekip çalışmasıyla 18 aylık hazırlık süreci sonunda sahneye taşınarak göz alıcı dekor ve multimedya tasarımıyla sanatseverlerle buluşan “1923” Ocak ve Şubat aylarıında da tiyatroseverlerin yoğun ilgisiyle Zorlu PSM’de sahnelenmeye devam ediyor. Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamak için özel olarak hazırlanan ve Milli Mücadele ile başlayarak Cumhuriyet’in kuruluş sürecini anlatan, sahnelenen en büyük tiyatro prodüksiyonlarından biri olan 1923 müzikalinin sınırlı sayıda bileti satışta.

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı olan, Zorlu Holding ve Grup şirketlerinin katkılarıyla hayata geçirilen; Yekta Kopan, Mert Dilek ile yönetmen Mehmet Ergen tarafından kaleme alınan, Lerzan Pamir ve Mehmet Ergen tarafından yönetilen, yerli ve yabancı tiyatro dünyasının en önemli isimlerinin bir araya geldiği ödüllü müzikal 1923’ün 23-24-25 Ocak ve 17-18 Şubat gösterimlerinin biletleri passo.com.tr’de ve biletix.com’da ve tiyatrolar.com.tr’de satışta.

İlginizi Çekebilir