Astro günlük 13 Ocak 2022

 Astro günlük 13 Ocak 2022

Kuzeyde ve güneyde Ay’ın yörüngesi ile Güneş’in yörüngesinin kesiştiği noktalara Ay düğümleri denir. Astrolojide çok önemli olan bu noktalar haritamızdaki pozisyonlarına göre “neden” burada olduğumuzun cevabını verir. Kuzey Ay Düğümü ilerlememiz gereken yolu anlatır. Tam karşısındaki Güney Ay Düğümü ise bırakmamız gerekenleri anlatır.

Güney Ay Düğümü’nün simgelediklerinden ne kadar çabuk uzaklaşır, onlardan kurtulursak Kuzey Ay Düğümü’ne yaklaşırız. Yani daha iyi olmak istediğimiz versiyonumuza ilerleriz. Kimileri Güney Ay Düğümü’ne tutunur ve asla bırakmaz. Bu yüzden aynı tarzda olayları defalarca yaşarlar. “Neden hep başıma aynı şeyler geliyor?”, “Neden çemberden bir türlü çıkamıyorum?” diye sorar dururlar.

Bugün ise gökyüzünde Ay-Kuzey Ay Düğümü kavuşumu var. Kadersel olayların yaşanacağını bir gündeyiz. Aslında temeli çok çok önceden atılmış bir olayın neticesiyle bugün karşılaşabiliriz. Hayatımızdaki kadın figürlerinden destek alabiliriz. Hiç ummadığımız uzaktan bir kere tanıştığımız bir kişi bize güzel bir kapı açabilir. Kimin nereden yardım eli uzatacağı hiç belli olmaz dediğimiz bir gündeyiz. Kuzey Ay Düğümü’ne atılan her bir adım bizi mutluluğa götürür. Hayat amacımızı bulduğumuzu, tamamlandığımızı hissederiz. Haritanızda Kuzey Ay Düğümü’nü tanıyor musunuz?

Sevgiyle kalın.

İlginizi Çekebilir