Astro günlük 13 Mayıs 2022

 Astro günlük 13 Mayıs 2022

Büyük değişimlerin yaşandığı bir dönemdeyiz. Peki, siz bu değişimleri hissediyor musunuz? Kimileri diyor ki “benim hayatımda bir şey değişmedi, her gün bir öncekinin aynısı.” Gün içerisinde saatler, dakikalar geçmez gibi gelirken bir bakıyoruz ki aylar, seneler gelmiş geçmiş. Beklediğimiz ya da arzuladığımız dönüşüm bir parmak şıklatması hızında gerçekleşmeyebilir. Zaman, hız kavramı artık çok göreceli. Fakat bir şeylerin değiştiği konusunda hem fikir olmalıyız.

“Aynı ev, aynı iş, aynı arkadaşlar, her şey aynı” diye itiraz edip değişim bekleyenler, neyi bekliyorsunuz? Öncelikle düşünce yapınızı değiştirmeniz gerekiyor. Dilediği dileğin gerçekleşmediğini söyleyenler, dileğiniz için neler yaptınız? Kendi kendimizle konuşmak, sorular sorup, şeffaf ve dürüst bir şekilde cevap vermek karman çorman dolanmış bir sürü yumağın çözülmesine neden olacaktır. Daha önce de bahsetmiştik, kendimizi tanımalıyız.

Hedeflerimizi net bir şekilde belirlemeli ve onları gerçekleştirmek için sabırla, disiplinli bir şekilde çalışmalıyız. Biz çalıştıktan, didindikten sonra gerçekleşmezse bilin ki daha iyisi, daha hayırlısı gerçekleşmek üzere yoldadır. Yaptığımız hiçbir hareket boşa gitmez. Çaba gösterdiğimiz zaman karşılığını hemen almak istiyoruz. Evrende her şeyin yansımasının anında gerçekleşmesini bekliyoruz. Peki, aklımızdan geçen olumsuz düşünceler hemen gerçekleşse ne olurdu? Kendimize karşı dürüst olalım, gerçekleşmesini beklediğimiz şeylerin biraz zaman alması aslında bizim lehimize. Hayallerimiz, arzularımız için harekete geçmemiz şart. Her şeyin ama her şeyin aynı olduğunu düşünüyorsak – ki kesinlikle böyle değildir- ters giden noktayı tespit etmemiz gerekiyor. Belki de aynı olduğuna inanmamız noksan olandır.

Sevgiyle kalın.

İlginizi Çekebilir