Astro günlük 5 Nisan 2024

 Astro günlük 5 Nisan 2024

Bugün Koç burcunda Güneş – Kuzey Ay Düğümü kavuşumu var. Baba, yönetici, müdür gibi otorite figürleri ile geleceğe yönelik planlar, izinler hakkında konuşmak için gayet uygun. Bu konuşmalardan çıkan sonucu kazanım ya da kayıp olarak değerlendirmek yanlış olur. Kadersel etkileri olan Ay düğümlerinin etkili olduğu bir günde olan her şeyin hayrımıza gerçekleştiğini ve olması gerekenin olduğunu kendimize hatırlatalım.

Ayrıca ilişkilerin gezegeni Venüs de Koç burcuna geçiyor. Venüs, denge, uyum isterken Koç burcu “ben” demeyi sever. 29 Nisan’a kadar Venüs Koç burcunda ilerlerken ikili ilişkilerimizde problemler yaşayabiliriz. Zaten tutulmalar da ilişkilerimizde önemli sınavlar yaşamamıza sebep oluyor. Etrafımızda kısa süreli ilişkilerin arttığına şahit olabiliriz. Sevgi ve emek arka plana atılırken kıskançlıklar, bencillikler ön plana çıkabilir. Mevcut ilişkilerimiz bu konularda sınavdan geçebilir. Elbette ki herkes bu sorunları yaşamayacak. Sırf yalnız kalmamak için biriyle birlikte olmayı tercih edenler, aşkından, sevgisinden şüphe edenler, mevcutta ilişkisinde problem yaşayanlar bu konulara karşı dikkatli olmalılar.

Bu dönemde kontrol edilmesi güç duygular ön planda olabilir. Mantığımızla hareket etmek yerine aceleci kararlar alabiliriz. İkili ilişkilerimizde bir tartışma yaşadığımızda sakin kalmak önemli. Kendimizi ifade ederken, kelimeler ağzımızdan çıkmadan önce bir düşünmemiz gerekiyor. Koç’un aleviyle pişman olacağımız sözler sarf edebilir, küçük bir olayı büyüterek fevri ayrılık kararı alabiliriz. Partnerimizden bir şey istediğimiz zaman sabırsız davranabiliriz. Daha anlayışlı, kabullenici olmaya gayret edelim. Bugün 08:39 – 14:12 saat aralığında Ay boşlukta ilerliyor.

Cansın Adalı

İlginizi Çekebilir