Astro günlük 30 Ağustos 2023

 Astro günlük 30 Ağustos 2023

Yarın sabah saat 04:35’te Balık burcunda Süper Mavi Dolunay gerçekleşecek. Bu gece bize gökyüzünde görsel şölen sunacak Ay’ı izlemek ve büyülenmek için planlarımızı yapalım. Balık dolunayını en verimli hale getirmek için temsil ettiği özellikleri en iyi haliyle kullanabilmeliyiz. Gökyüzü retro gezegenlerle dolup taşarken dışarıda atacağımız adımlar oldukça sınırlanmış durumda. Bugün ise saat 06:04 – 16:56 aralığında Ay boşlukta. Peki biz ne yapacağız?

Etrafınızda neler oluyor bırakın. Çevrenizde kim, ne konuşuyor boş verin. Her şeyi bir kenara atın. Bugün sadece KENDİMİZLE ilgileniyoruz. İçe dönüyoruz. Eğer imkânınız varsa doğada, deniz kenarında ya da rahatlatıcı bir duş sonrasında sessiz bir yerde, kendinizle baş başa kalın. Derin bir nefes alıp, gözlerinizi kapatın. Sakinleşin. Tüm duvarlarınızı, kalıplarınızı, “asla olmaz” dediğiniz inançlarınızı yerle bir edin. Ne istiyorsunuz? Kalbinizden geçenlere odaklanın. “Olur, olmaz, öyle olursa olur, şuradan gelirse olur” değil. Maddi, manevi, ne istiyorsunuz? Odaklanın. Balık burcunun en yetenekli ve yaratıcı olduğu şey hayal kurmaktadır. İmgelemek ve imajinasyondur. Gözlerinizin önüne istediğinizi şeyleri ve onların gerçekleştiğini getirin. Mutluluk, huzur, keyif, neşe, coşku gibi muhteşem duyguları tüm hücrelerinizle hissedin. Mümkün olduğu kadar bu düşüncede, bu düşte kalın. İnanılmaz değil mi?

Balık burcu Zodyak’ın en maneviyatla dolu burcudur. Balık’ın enerjisi bize insan formundaki manevi varlıklar olduğumuzu hatırlatır. Her şeyle bir olduğumuzu hatırlatır. Yaratıcılığımızı, iyileştirme kapasitemizi ve bilinmeyenin derinliklerine dalma isteğimizi ortaya çıkarır. Balık burcunun enerjisiyle çalışırken hayatın yüzeysel yönlerinin ötesine geçme fırsatına sahibiz. Balık, hayatı farklı bir bakış açısından anlamanın yolunu açar. Bize günlük kaygılarımızı hafifleten daha yüksek bir farkındalık kazandırır. En önemlisi yaşanan her şeyin gerçekten yaşanması gerektiğini öğretir. Bugün yaptığınız bu pratik, Balık dolunayının gösterişli enerjisini kullanmanın en verimli yoludur. Bunu sadece bir gün yapmak yerine, hayatınızın rutinine oturtursanız, Balık’ın yüksek enerjisi de her pratikte tekrar sizinle olur. Balık dolunayında altıncı hissimiz, sezgilerimiz ve rüyalarımız oldukça kuvvetlenir. Size verilen mesajları almaya niyet edin.

Sevgiyle kalın.

Cansın Adalı

İlginizi Çekebilir