Astro günlük 3 Nisan 2024

 Astro günlük 3 Nisan 2024

Sabah saat 08:40’tan öğlen saat 12:07’ye kadar boşlukta ilerleyen Ay, 12:07 itibariyle Kova burcuna geçiyor. Günün en önemli gökyüzü olayı ise Balık burcundaki Venüs – Neptün kavuşumu. Bir yanda sevginin, aşkın temsilcisi Venüs, bir yanda hayallerin temsilci Neptün… Ve ilahi aşkın, birliğin, teslim olmanın öncüsü Balık burcu… Bu temalar bizim hayatımıza ne getiriyor? Hepimizin BİR olduğunu idrak etmemizi sağlayacak sınavlardan geçebiliriz. O, öteki, beriki yok. Hepimiz aynıyız. Ne yaşanırsa yaşansın hepimiz Yaradan’ın sevgisi ve ışığından geliyoruz. Herkesin bir görevi var. “Ne işe yarıyor? Ne iş yapıyor?” diye gölgeli düşüncelere kapılsak da herkes olması gerektiği yerde, olması gerektiği şekilde.

Titreşimimizi yükseltirsek, anlama kabiliyetimizin sınırlarını kaldırırsak bu gerçeğe yaklaşırız. Kolay mı? Hiç de değil! Hele tutulma koridorundayken bu kavuşumun etkisini duygusal gelgitler olarak yaşayabiliriz. Eğer etrafımızdaki kişilerin bizi sevmediğini, sevilmeye layık olmadığımızı düşünüyorsak bilin ki titreşim seviyemiz oldukça düşmüş demektir. Bu kavuşumun düşük seviye etkilerini kendimize çekeriz. Kendimizi KURBAN gibi hissedebiliriz. Her kötülük, her bela bizim başımıza geliyor gibi hissediyorsak yandık. Hemen titreşimimizi yükseltmeliyiz. İki tutulma arasındaki bu önemli enerji hattında bu düşüncelere sahip olmak, sadece bu hislerimizi çoğaltmaya yarar.

Bugün müthiş yaratıcı bir gündeyiz! Tasarlamak, çizmek, yazmak konusunda yeteneklerimiz zirvede. İlham perileri dört bir yanımızı sarmışken bırakalım kımkımlanmayı! İşimize, hobimize dört kolla sarılalım. Bakalım ne şahaneler ortaya çıkaracağız?

Cansın Adalı

İlginizi Çekebilir