Astro günlük 24 Mart 2024

 Astro günlük 24 Mart 2024

Balık burcundaki Venüs, Boğa burcundaki Jüpiter ile ılımlı bir açı yapıyor. Astrolojide “iyicil” olarak adlandırılan sevgiyi, şansı, bolluğu, bereketi temsil eden bu iki gezegenin açısı bize derin bir nefes aldırıyor. Bugün ailemizle, arkadaşlarımızla, sevdiklerimizle ya da kendimizle keyif verici aktivitelerde bulunabiliriz. Uzun sohbetli sofralarda buluşabilir, yoğun bir kişisel bakımla cildimizi, bedenimizi rahatlatabiliriz.

Hayat kötü hissetmek için nedenler sunsa da iyi hissedecek şeylere yüzümüzü kolayca çevirebileceğimiz bir gündeyiz. Dünya ne kadar çalkalansa da cehaletle savaşmak bizi oldukça yorsa da neşe veren şeylere odaklanmaya çalışalım. Öncelikle kendimizle barış halinde olalım. Dünyayı değiştiremeyebiliriz. Fakat bizim huzurumuz, sevgimiz bir kişiye bile faydalı olsa ne kadar muhteşem olur? O bir kişi, başka bir kişiyi etkilese derken meydana gelen dalgalanma hiç de küçümsenemez!

Yarın sabah saat 10:00’da 5˚ Terazi burcunda Ay tutulması yaşanacak. Sevginin kalbinizden etrafınıza taştığı ve iyilikler getirdiği bir tutulma olsun!

Sevgiyle kalın.

Cansın Adalı

İlginizi Çekebilir