Astro günlük 20 Mart 2024

 Astro günlük 20 Mart 2024

Bugün saat 06:06’da Güneş Koç burcuna geçiyor ve ilkbahara merhaba diyoruz. Kış uykusundan uyanma vakti geldi! Cemreler düştü. Doğa da yeşermeye başlarken biz de artık üzerimizdeki ağır enerjiyi atıp kıpırdanmaya başlayabiliriz. Fiziksel olarak kendimizi daha atik hissedeceğimiz dönem başlıyor. İyi ki doğduğunuz Koç burçları! Koç burcu sabırsız ve acelecidir. Aklına geleni hemen yapmak, anında yola koyulmak ister. Ölçüp biçmeden güdüsel olarak hareket eder.

Güneş Koç burcunda iken yeni ilişkilere başlayabiliriz, farklı insanlarla tanışabiliriz. Bireysel veya toplumsal bir şeyleri değiştirme arzusu güdebiliriz. Zihnimizde uçuşan plan ve projeleri hayata geçirmek için gerekli motivasyonu kendimizde bulacağız. “Aklında belirli bir hedefin var mı? Alman gerektiğini hissettiğin bir risk var mı? Mantıklı zihnin kendini bundan vazgeçirmeye devam ediyor mu? Nasıl? Ruhsal, duygusal veya fiziksel olarak kendine daha iyi bakabilir misin?” Koç sezonu boyunca bu sorulara dürüstçe yanıt verelim.

Gün boyunca Merkür ve Kiron Koç burcunda kavuşumda olacaklar. Baş ağrısı ve migren atakları yaşayabiliriz. Eğer kırdığımız, üzdüğümüz birisi varsa af dilemek için konuşma yapabiliriz. Birbirimizle şefkatli, anlayışlı ve birleştirici bir diyalog kurmak için verimli bir gün.

Cansın Adalı

İlginizi Çekebilir