Astro günlük 19 Nisan 2024

 Astro günlük 19 Nisan 2024

Bugün Güneş Boğa burcuna geçiyor. Hem kişisel hem de evrensel olarak gündemimiz değişiyor. Boğa burcu beş duyu ile temsil edilir. Boğazına düşkündür, güzel yemekler yemeyi sever. Keyfine düşkündür, eğlenceli vakit geçirmek ister. Rahatına düşkündür, konforlu alanlarda takılır, kaliteli ve rahatsız etmeyecek yumuşacık giysiler giyer. Göz zevkine önem verir, sanat, tasarım ve estetikten hoşlanır.

Herkes kendini rahat bıraksın ister. Gölge etmeyin başka ihsan istemez. Gürültüye patırtıya aldırmaz kendi yolunda ilerler. Boğa’nın öfkesi nadiren kabarır ama çileden çıkınca da her şeyi ezer geçer. Birinden hoşlandığında peşine düşüp, oyunlar sergilemek yerine insanları cezbetmeyi sever. Uçarı hareket etmez, acelesi bile yavaş yavaştır. Tam bir ev kedisidir. Kendi çatısı altında lüks bir yaşam, rahat, samimi bir çevre ona yeter de artar.

Koç’un koşturma etkisinden çıkıp Boğa’nın rahatlığına kavuşmak bize çok iyi gelecek. Fakat hemen değil. Önümüzde bizi bomba gibi bekleyen Jüpiter – Uranüs kavuşumu var.

Cansın Adalı

İlginizi Çekebilir