Astro günlük 18 Nisan 2024

 Astro günlük 18 Nisan 2024

Güneş, Koç burcunun son derecesinde ilerliyor. Koç burcunun gölge yönlerini daha ağır bir şekilde hissedebiliriz. Etrafımızda gergin, stresli, agresif kişiler artabilir. Kimseyle tartışmayalım. Ani parlamalardan, patlamalardan kaçınalım. “Haklısın” deyip geçelim. Herkesin kapasitesi bellidir. İstediğimiz kadar haklı olalım. Karşımızdaki kişinin anladığı kadarız. Anlatmaya çalışmak bazen nafile. Enerjimizi nereye harcayacağımıza dikkat edelim. Konuşmalarda, haberlerde, kafamızı çevirdiğimiz her yerde rastladığımız negatiflik bizi boğabilir. Adeta bir Tazmanya Canavarı gibi döne döne gelen, rüzgarıyla dahi her şeyi yıkan ve geriye bir enkaz bırakan olaylar yaşamış olabiliriz. “Hiç mi iyi bir şey olmuyor?” diye isyan edebiliriz.

Gündelik hayatta ne yaşıyorsak yaşayalım, hayat devam ediyor. Yaralı Şifacı Kiron’un tutulmadaki enerjisini kendimize çekelim “yaranı kabul et ve devam et” diye kendimize hatırlatalım. İlerleyelim.

Ay, 15:02 – 17:10 saatleri aralığında boşlukta ilerliyor. Önemli kararlar, görüşmeler, imzalar için bu zaman dilimini kullanmayalım.

Cansın Adalı

İlginizi Çekebilir