Türkiye Sigorta, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası poliçesine yeni teminatlar ekledi

 Türkiye Sigorta, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası poliçesine yeni teminatlar ekledi

Türkiye Sigorta, sağlık hizmetini 83 milyona ulaştırma hedefi doğrultusunda ürünlerini yeni teminatlarla daha da cazip hale getiriyor. Türkiye Sigorta, son yıllarda büyük ilgi gören Tamamlayıcı Sağlık Sigortası poliçelerine ameliyat tazminat teminatı, check up teminatı, doğum ve hamilelik takibi teminatını ekledi. 

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS), özel sağlık sigortasından çok daha uygun bir poliçe tutarıyla özel hastanede tedavi imkanına sahip olmayı sağlayan bir özel sağlık sigortası ürünü. Söz konusu ürüne ilgi ise son yıllarda büyük oranda arttı. Türkiye Sigorta, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda da sektörün öncü şirketlerinden biri olma misyonu doğrultusunda bu branştaki poliçelerini yeni teminatlarla güçlendirerek daha cazip hale getirdi. Türkiye Sigorta, TSS ürününü “Ameliyat Tazminat Teminatı”, “Check up Teminatı”, “Doğum ve Hamilelik Takibi Teminatı” ile güçlendirdi.

AMELİYATLARA GÜVENCE

Ameliyat Tazminat Teminatı, sigortalının tedavi gideri için poliçesini kullanmaya ihtiyaç olmadığı durumlarda sigortalılara ekstra destek sağlıyor. Yıllık limiti 10.000 TL olan teminat kapsamında, poliçe ve sağlık sigortası özel şartları doğrultusunda ameliyat giderlerinin sigortacıdan talep edilmemesi halinde sigortalıya ilgili ameliyatın Ameliyat Tazminat Teminatı limiti ödeniyor. Ödenen bu teminat limiti Sağlık Uygulama Tebliği’nde (SUT) belirtilen rakamda gerçekleşiyor. Sigortalılar ihtiyaç halinde, poliçeye ilk giriş tarihinden 180 gün sonra bu avantajdan faydalanabiliyor.

CHECK UP TEMİNATI

Tamamlayıcı Sağlık Poliçesi içerisinde sağlanan diğer avantajlı yenilik ise Check up teminatı. Her bireyin yaptırması gereken Check up taraması; kanser, kalp ve damar hastalıkları, diyabet gibi kronik rahatsızlıkların erken teşhisi ile olası durumlarda erken önlem alınmasına olanak sağlıyor. Check up teminatımız kapsamında sunulan tahlil ve kontroller ile gelecekte ortaya çıkabilecek sağlık problemleri saptanabilir ve geç kalınmadan önleyici tedbirler alınabilir.

ANNELERE DOĞUM KOLAYLIĞI

Tamamlayıcı Sağlık Poliçesi Doğum ve Hamilelik Takibi Teminatı ile özel hastanede doğum yapmak isteyen annelere kolaylık sağlanıyor. Limitsiz olan bu teminat sayesinde hem tercih edilen anlaşmalı özel hastanede doğum gerçekleştirebiliyor hem de hamilelik süresince gerekli rutin kontroller karşılanılıyor.

%40’A VARAN İNDİRİM HAKKI

Öte yandan Türkiye Sigorta, Tamamlayıcı Bireysel Sağlık poliçesinde, İstanbul ilinde sadece yatarak tedavide 0-49 yaş aralığına %30, 50 yaş ve üzerine %20 indirim; İstanbul dışında ise 0-49 yaş aralığına %40, 50 yaş ve üzerine %30 şeklinde indirim imkanı da sağlıyor.Yatarak+ayakta tedavilerde ise 0-49 yaş aralığına %5 indirim, İstanbul dışı illerde ise 0-49 yaş aralığına %20, 50 yaş ve üzerine %10 indirim uygulanıyor. Gücünü adından alan Türkiye Sigorta, sigortalıların ihtiyaçları ve bütçelerine en uygun alternatifi kolaylıkla seçebilmeleri için anlaşmalı sağlık kurumu seçeneklerini de sadeleştirdi. Mevcutta 4 adet olan kurum seçeneklerini Altın Network ve Gümüş Network olmak üzere düzenlediAnlaşmalı sağlık kurumlarına ilişkin detaylı bilgi için www.turkiyesigorta.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir