Sadece bugüne özel online olarak izleyebileceğiniz dünyaca ünlü sahne şovları

 Sadece bugüne özel online olarak izleyebileceğiniz dünyaca ünlü sahne şovları

Evde kendimizi izole ettiğimiz koronavirüs günlerinde, dünyanın birçok yerindeki popüler sahne performansları online olarak sanatseverlere açıldı.

Cirque du Soleil (Güneş Sirki)

cirque-du-soleil

1984’te bir grup sokak oyuncusu tarafından kurulan Cirque du Soleil, yani “Güneş Sirki” neredeyse ölmeye yüz tutan sirk eğlencesi kavramını yeniden tanımlayarak kendine rekabet edilemez bir alan yaratmayı başarmış bir ekip.

İzlemek için tıklayın

Love Never Dies – The Phantom Returns

opera-ücretsiz-bale

Phantom of the Opera’nın devamı olan bu müzikalde, Phantom 10 sene sonra Paris’ten New York’a kaçar ve ucubelerle beraber Coney Island’da yaşamaya başlar. Sonunda müziğini geliştirebileceği bir yer bulmuştur, tek eksiği ise aşkı Christine Daaé’dir. Phantom, aşkı Christine’i geri kazanmak için Christine, kocası Raoul ve oğulları Gustave’ı Manhattan’dan muhteşem Coney Island’a çağırır… Fakat onları bekleyenlerden haberleri yoktur.

İzlemek için tıklayın

Gloriana

opera-ücretsiz-bale

Kraliçe I. Elizabeth saltanatının sonuna yaklaşıyor. Hükümdar rolü ile Essex’in fevri davranışlarıyla bilinen kontuna olan sevgisi arasındaki denge giderek daha hırslı hale geldiğinde test edilecek. Danışmanlarının rehberliğine mi uymalı yoksa kendini duygularına mı bırakmalı?

İzlemek için tıklayın

An evening with Natalia Osipova – Valse Triste, Qutb, and Ave Maria

opera-ücretsiz-bale

Londra Kraliyet Balesi’nin ana balerini Natalia Osipova, klasik ve çağdaş eserlerden oluşan bir üçlü bale performası sunuyor. Osipova’nın dans kariyerini şekillendiren çok yönlülüğünü ve oyunlara verdiği yoğunluğu bu performanslarda gözlemleyebilirsiniz.

İzlemek için tıklayın

İlginizi Çekebilir