PASAD 2020’ye yeni yönetimi ile merhaba dedi

 PASAD 2020’ye yeni yönetimi ile merhaba dedi

Yapılan genel kurulda PASAD Kurucu üyelerinden İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meslek Komitesi ve Meclisi Üyesi olan Muzaffer Okan Özer ve ekibi dernek yönetimini devraldı.

Profesyonel Sigorta Acenteleri Derneği (PASAD) yeni yönetimini seçti. 9 Ocak 2020’de dernek genel merkezinde gerçekleştirilen olağan kongrede oy birliği ile yeni yönetimi oluşturması için toplanıldı. Muzaffer Okan Özer yönetiminde oluşturulan dernek yönetim kurulunda Türkiye’nin her bölgesinden sigortacılık faaliyeti gösteren üyeler yer aldı. Yeni dönemde PASAD Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütecek olan M. Okan Özer, 26 yıldır sigorta sektöründe faaliyetlerine devam edip aynı zamanda TOBB’un İzmir İl Delegesi görevini sürdürüyor. Yeni yönetimi oluşturması için seçilen M. Okan Özer, PASAD’ın sektöre bakış açısını şöyle anlattı; “Profesyonel Sigorta Acenteleri Derneği, 2013 yılından beri sektördeki farklılıklara odaklanmadan örgütlenmesine devam ediyor. İş yapış biçimlerini eleştirmeksizin, yasal ve mevzuata uygun tüm pazarlama sistemlerini acentelerin kullanabileceğini düşünerek yola çıkan derneğimiz, bugüne kadar her türden acenteleri temsil eden tek sivil toplum yapılanması. Tüm bunlarla birlikte sektörde yoğun olarak görülen bölgesel sivil toplum kuruluşlarının aksine PASAD, Türkiye’nin her bir bölgesini temsil eden dernek yöneticilerinden ve her bir ilimizi temsil eden üyelerden oluşuyor”

‘SEKTÖRÜ BİR ÇOK DEĞİŞİKLİK BEKLİYOR’

“Yakın dönemde gerçekleşen yönetim değişikliğinde de aynı hassasiyetlerimiz korunarak yönetim kurulumuz oluşturulmaya gayret edildi. Şüphesiz geçmiş dönemde derneğimizin yönetiminde bulunan arkadaşlarımızla birlikte aramıza katılan yeni arkadaşlarımız, belki de Türkiye’nin en geniş kitleye sahip sigorta sivil toplum örgütünü oluşturdular” diyen Özer, önümüzdeki yıllarda hem sigorta sektörünü adına hem de acenteleri birçok değişikliğin beklediğini söyledi. 

‘MESLEK İTİBARINI GELİŞTİREN BİR DERNEK’

Özer, yönetim olarak amaçlarını şöyle sıraladı; “Ülkemizin en hızlı gelişen sektörlerinden olan sigortacılığın, toplum nezdinde daha iyi algılanması için çalışmalar yapmayı planlayan derneğimiz, yeni dönemde yalnızca meslektaşlarımız ve sektör temsilcileri tarafından bilinen bir yapı olmaktan ziyade, tüketiciler tarafından da tanınan ve toplum nazarında meslek itibarını geliştiren bir dernek olma yolunda ilerleyecek. Sektörümüzdeki tüm değişiklikleri güncel olarak takip edip yorumlayacağız. Acentelerimizi geleceğe hazırlamak için eğitim ve bilgilendirme toplantıları düzenleyeceğiz. Meslektaşlarımızı ilgilendiren her türlü sorunda, acentenin sorununa çözüm olacak tüm platformlarda, onları temsil edeceğiz, çözüm önerilerimizi dile getireceğiz.”

İlginizi Çekebilir