
Astro günlük 18 Şubat 2022
Bugün saat 19:42’de Güneş, Balık burcuna geçiyor. Balık burcu fedakârlığı, hassasiyeti, naifliği, merhameti ve şefkati temsil eder. Güneş, burada seyrederken başkalarına karşı daha anlayışlı, samimi ve duyarlı davranabiliriz. İnsanların ihtiyaçlarını anlama yeteneğimiz ve toleransımız artabilir. Kibri bir kenara bırakıp, alçak gönüllü olabiliriz.
Balık burcunun gölge yanı kendini kurban etme, feda etmedir. İkili ilişkilerde empatinin dozunu iyi ayarlamak önemlidir. Karşımızdakinin yaşadığı duruma yardımcı olurken, kullanıldığımızı fark etmemiz ihtimaller arasındadır. Duygusallığımız nedeniyle suistimale açık olabiliriz.
Balık burcu sezgiseldir. Hisleri kuvvetli ve mistiktir. Kendimizi dinginleştirecek metotları henüz keşfetmediysek, bu konuya eğilebiliriz. Meditasyon, reiki, yoga, nefes vb. yöntemleri alışkanlık haline getirmeye niyet ettiysek bu dönemde kolaylıkla başarabiliriz. Yalnız kalmak ve içe yönelmek için çok güzel bir dönem geliyor. Kırgınlıklarımızı, kızgınlıklarımızı arkada bırakma ve bağışlama çalışmaları yapabiliriz.
Balık burcunun hayal gücü geniştir. Bu hayal gücü beraberinde yaratıcılığı getirir. Şiir, roman ilgimiz varsa yazabiliriz. İlham perileri sürekli yanımızdaymış gibi hissedebiliriz. Artistik veya sanatsal konularda çok iyi ürünler ortaya koyabiliriz.
Sevgiyle kalın.