Astro günlük 18 Mayıs 2022

 Astro günlük 18 Mayıs 2022

Bugün Mars ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. Ay tutulmasının bizde yarattığı sarsıntılar devam ederken kendimizi huzursuz, yorgun, enerjisiz ve cesaretsiz hissedebiliriz. Her şeyden bir vazgeçiş, arkamıza bakmadan koşup kaçma arzusu. Sanki Ay tutulması bir sel felaketiydi ve bizi de önüne kattı, güldür güldür sürükleniyoruz. Kavuşum Balık burcunda olduğundan bunların yanına bir de kendimizi kurbanlık koyun gibi hissetmemizi ekleyebiliriz.

“Evet ben böyle hissediyorum da ne zaman bitecek bu?” diyenleri duyuyorum. Bunu dedikçe de Satürn bir o yana vuruyor, bir bu yana vuruyor. “Ben ne anlatıyorum sen ne yapıyorsun” diyor. Öncelikle hayatımızda sürekli tekrarlayan olaylar varsa o olayları bir ele alalım. Kesin alamadığımız bir sınav var, Satürn bize kızmış, bu sınavı geçmeden bize rahat yok! Bir şeyleri farklı yapmamız gerekiyor demektir. Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklersek, ooo çok bekleriz.

Ne yapalım peki? Düşüncelerimiz duygularımızı oluşturur. Bu olumsuz hisler bizi ele geçirmiş, umutsuzluk girdabında boğuluyorsak öncelikle düşüncelerimizi gözden geçirmeliyiz. Bir şeylerin bitmesini beklemek yanlış yerden baktığımızın göstergesi. Bitmeyecek. Her zaman daha iyisi, daha ilerisi için burada olacağız. Hiç kimse tam değil, olmuş değil. Bir takım engebelerle karşılaşıp, yorulup, düzlüğe çıktığımızda da rahat nefes alacağız. Güç toplayınca tekrar yola devam edeceğiz.

Balık burcu, sevgiyi, şifayı, evrenselliği, ilahi olanı anlatır. Sever. Herkesi, her şeyi sever. Affedicidir. Kabullenicidir. Neptün de temizler, arındırır, şifalandırır. E Mars da hareketi sever, destekler, başlatmaya can atar. O zaman bize düşen hayatımızın sorumluluğunu ele almak. Bu kavuşumdan maksimum fayda sağlamak için güven duygumuzu artırmalıyız. Başımıza gelen her şeyin hayırlısı olduğuna, olmayan her şeyde bir hayır olduğuna, çok daha güzelinin, bereketlisinin geleceğine inanmak. Teslimiyet ve tevekkül. İhtiyacımız olan.

Sevgiyle kalın.

İlginizi Çekebilir