Astro günlük 16 Nisan 2022
Bugün saat 21:54’te Terazi burcunda Pembe dolunay gerçekleşiyor. Terazi denildi mi ilişkiler ve denge ön plan demektir. Yani bu dolunayın ana teması ikili ilişkilerimizde dengeyi oturtmak. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Peki siz ilişkinizi nasıl tanımlıyorsunuz? Hep veren taraf mısınız? Yoksa baskın olmayı mı seviyorsunuz? İlişkinizde bir sorunla karşılaştığınızda nasıl tepki veriyorsunuz? Sinirlendiğinizde kendinizi nasıl ifade ediyorsunuz?
Karşı taraf bizi anlasın, üzüldüğümüzü anlasın, duygularımızı anlasın, yardıma ihtiyacımız olduğunu anlasın, hatasını anlasın, anlasın da anlasın isteriz. Evde, işte, okulda hep anlaşılmayı, anlayışı bekleriz. Bu dolunayda sormamız gereken soru şu; biz ne kadar anlayış gösteriyoruz, ne kadar anlıyoruz? Denge burada ortaya çıkıyor. Karşı taraftan beklemek kolay, yeri geldiğinde sevgi dolu, şefkat dolu olmayı becerebiliyor muyuz?
Bu dolunayın bir diğer önemli oyuncusu ise değişim, dönüşüm getiren Plüton. Bu soruları yanıtladığımızda terazinin dengede olmadığını fark ettiysek Plüton gerekli değişiklikleri yapacaktır. Tabi ki de Plüton’un yapacağı dokunuşlar bizim istediğimiz gibi olmayabilir çünkü onun görevi sert de olsa muhakkak bir şeyler öğretmektir. Özellikle ilişkilerimizde takıntı yaşadığımız konular var ise bu takıntılardan doğacak güç savaşlarına karşı hazırlıklı olmalıyız.
Bugün yaşanan dolunayın “Pembe” adlandırılmasının nedeni Ay’ın normalden daha parlak olarak gözükecek olması. 13-19 Nisan, 15-21 Temmuz, 16-22 Ekim ve 13-19 Ocak doğumlular ise daha fazla etkilenecekler. Dolunayın getirdiklerinin hayrımıza olması dileğiyle.
Sevgiyle kalın,
