En iyi online ücretsiz fotoğrafçılık kursları

 En iyi online ücretsiz fotoğrafçılık kursları

Fotoğrafçılık konusunda tutkuluysanız, size vereceğimiz iyi haberler var. Koronavirüs salgını ile birlikte sektöründe lider markalar tarafından online ve ücretsiz fotoğrafçılık kursları sunuluyor. Biz de bu kursları sizin için derledik

Nikon Fotoğrafçılık Kursu

nikon-fotoğrafçılık-kursu

Nisan ayı boyunca, Nikon, ücretsiz dijital fotoğrafçılık kursları sunuyor. Genellikle her biri 50 dolara mal olan derslere 30 Nisan’a kadar Nikon School Online’da ücretsiz olarak ulaşılabiliyor. Alacağınız bu 10 sanal ders, evcil hayvanların ve çocukların fotoğraflanması, manzaraların nasıl fotoğraflanacağı, videoların nasıl kaydedileceği gibi konulara odaklanıyor. Kurslara erişmek için Nikon School çevrimiçi sitesine kayıt olun ve kursları takip edin.

Buradan ulaşabilirsiniz

Leica Fotoğrafçılık Kursları

leica-fotoğrafçılık-kursu

Leica, #StayHomeWithLeica girişimini Leica Akademie tarafından üretilen ücretsiz çevrimiçi programla, fotoğraf tutkunuzu artırmak için tasarlanmış birbirinden farklı konularda fotoğrafçılık kursları başlattı. Kursa katılmak için ihtiyacınız olan tüm bilgileri resmi web sitesinde bulacaksınız.

Buradan ulaşabilirsiniz

MoMA’da Fotoğrafçılık Kursları

moma-fotoğrafçılık-kursu

MoMA, bireyleri fotoğrafçılığa daha da yakınlaştırmak amacıyla ücretsiz bir ders paketi sunuyor. “Fotoğrafları Görme” isimli derste Modern Sanat Müzesi koleksiyonundaki fotoğraflara yakından bakacak, fotoğrafın ne olduğuna ve fotoğrafın 180 yıllık tarihi boyunca nasıl kullanıldığına dair çeşitli bakış açılarını öğreneceksiniz. Bu kurs, hem yeni başlayanlara hem de uzmanlara yönelik.

Buradan ulaşabilirsiniz

 

 

İlginizi Çekebilir